Jo no he triat anar a la discoteca

Visc a tocar del parc de Ramon Barnils. Jo havia triat una nit de Cap d’Any tranquil·la i familiar, però vaig haver d’anar a la discoteca. La música disco té una base rítmica que, un cop al llit, i a escassos 200 metres del capçal, se t’incrusta al cervell i vaig estar fent voltes fins que la festa va acabar, a les sis del matí.

A mi no em serveix que l’Ajuntament hagi posat controladors de volum per no passar certs límits. A casa meva el so era insuportable. Ens tremolaven els vidres. Quin tipus d’educació i civisme és instal·lar una discoteca oberta, a tocar de les cases? Això és “la ciutat de les persones” amb què tant s’omple la boca l’Ajuntament? 

Entenc que de tant en tant s’ha d’aguantar alguna revetlla, o algun concert, però de tres anys ençà, l’ús que l’Ajuntament està fent del Ramon Barnils s’ha tornat insostenible pels veïns. Nosaltres, per Festa Major marxem: tenim concert cada nit, sent la del parc la programació que acaba més tard. I creieu-me que, com a santcugatenca d’arrel, no hi ha res que em faci sentir més forana que haver-me de perdre la Festa Major del meu poble. I no és només això, molts caps de setmana s’organitzen concerts que van minant l’ànim dels que hem de matinar.

Resumint: n’estem tips. Algú s’adona que a tocar del parc de Ramon Barnils hi viu gent que no té perquè participar del quinto de Nadal durant una setmana fins a la una de la matinada? Que hi ha qui no té ganes d’estar en una discoteca fins a les 6 del matí? De debò que algú creu que aquestes activitats no cal fer-les en espais tancats?

Gràcies, Ajuntament, per obligar-nos a participar, com heu volgut i no com hem triat, d’aquestes festes de Nadal.

Caterina Pérez

 
Comentaris

Destaquem