La grua injusta a Sant Cugat

Acabo de pagar una multa per estacionament en zona de càrrega i descàrrega a Sant Cugat.

La grua no es va endur el cotxe perquè jo era allà, però el conductor de la grua va insistir que m’havia de fer una fotografia perquè estava mal aparcat. En contra de la meva voluntat va fotografiar el meu cotxe, malgrat que jo estava ja en disposició de moure el cotxe. Vaig sol·licitar-li el núm. d’agent, cosa que no va voler donar-me. Es va limitar a dir-me que ells envien la fotografia perquè un agent inspector firmi la multa.


Em sembla que aquesta pràctica és totalment injusta i il·legal, però desgraciadament no puc permetre’m el luxe de pagar 200 € i recórrer la multa, així que pago 100 € i els hi explico, perquè sento que es violen els meus drets individuals de privacitat i es violen els drets d’abús de poder.

Vull recordar-los que en el moment de la fotografia vaig exigir que si m’havia de posar una multa, ho fes en aquell moment, i que la pagaria en aquell moment. L’agent de grua va dir que això no ho podia fer, que les multes es fan per fotografia i que ells no posen la multa, només ho fan “indirectament”...

Quin tipus de superpoder és aquest? Per què paguem a un cos municipal perquè estigui al despatx escalfant la cadira i signants papers?


Roger Pratdesaba

 
Comentaris

Destaquem