La piscina de la Floresta

Sóc veí de la Rierada però cada any quan arriba l’estiu faig l’abonament de la piscina de la Floresta (sóc divorciat, tinc 46 anys, i dos nens, un de 7 anys i un de 3, i amb parella de fa poc temps).

Aquest any m’he endut la desagradable sorpresa que per tramitar l’abonament haig de dur una fotocòpia del llibre de família i dels DNI dels integrants, amb això no hi ha problema, però estic molt disgustat amb l’Ajuntament de Sant Cugat perquè la meva parella actual no pot inscriure’s al nostre abonament perquè no tenim cap document legal que ens acrediti com a parella formalitzada.

Imagino que com jo molta gent es deu haver trobat aquest any en aquesta situació, per no parlar simplement del llibre de família...

Els empleats de les instal·lacions em van comunicar que aquest sistema de fer abonaments aquest any és perquè l’Ajuntament és qui s’encarrega de fer-los, mentre que altres anys era la mateixa piscina qui els feia i no hi havia problema.

Senyors de l’Ajuntament de Sant Cugat, no entenc aquest “control” que es vol tenir sobre les parelles que volen banyar-se amb fills aliens a un dels dos a la piscina de la Floresta.

Mentre en l’abonament estiguin inscrites les persones que l’utilitzaran, crec que a vostès els ha de ser igual quina és la situació legal de la parella.

Espero que aquesta queixa serveixi per rectificar el sistema d’abonament de temporada de bany a la Floresta, perquè si per poder banyar-nos plegats hem de regularitzar la nostra situació legal com a parella, no anirem més a gaudir de les instal·lacions. Gràcies.


Jordi Canals

 
Comentaris

Destaquem