Les pilones del centre deixaran de funcionar

(Pàgina 36 del TOT Sant Cugat núm. 1.605, del 9 al 15 de febrer del 2018). He anat a l’Ajuntament per saber com funcionarà, i resulta que si no ho arreglen ràpidament abans de posar-ho en funcionament, tindrem més problemes que avantatges.

Amb les pilones teníem una targeta que ens permetia entrar al nostre aparcament amb qualsevol cotxe. Ara, per contra, només podrem entrar segons les matrícules dels cotxes que tinguem prèviament registrats 48 hores abans.

 

Aquesta nova fórmula, que sobretot permetrà a l’Ajuntament multar a dojo, a nosaltres, els veïns, pretesament beneficiats amb aquesta nova situació, ens veurem impossibilitats d’aparcar a casa nostra, quan vinguem amb cap altre cotxe que no estigui registrat.

 

Si un dia estem malalts i la nostra filla ens porta a casa, no podrà entrar al nostre propi aparcament, o bé no podrà descarregar la compra del supermercat, malgrat tenir-ne dos, d’aparcaments, sinó que haurà d’aparcar i pagar-ne un d’aliè, i transportar tota la compra de l’aparcament de pagament fins a la nostra casa. Si venen amics de fora, a casa, no els podrem oferir, com ara fem, l’aparcament propi. Que potser ens trauran els impostos que paguem per gaudir d’unes places d’aparcament que ara ens limitaran, sobretot a la gent gran?

 

Conclusió: on s’ha vist que l’Ajuntament, lluny de facilitar-nos la vida, ens limiti l’entrada per poder entrar al nostre propi aparcament, dins de casa nostra, amb el cotxe que ens porti, tingui la matrícula que tingui? Ho han d’arreglar!

 

Emili Gil i López

 
Comentaris

Destaquem