Fa uns dies vaig caure per les escales dels FGC, em vaig fer ferides obertes al nas, al colze i al genoll, al marge d’altres traumatismes per tot el cos.

Em van portar al CAP del carrer de la Mina d’aquest municipi, no hi havia ningú esperant i vam passar ràpid. La sala on hi ha els boxs era quasi a les fosques i en un hi havia dues persones. Era depriment. Va venir una doctora i li vaig explicar el que m’havia passat sense treure’m els mocadors de sobre el nas, que no parava de sagnar, així com les altres ferides.

Em va mirar el nas i tot seguit em va dir que anés a casa meva, em rentés les ferides amb aigua i sabó, i m’hi posés iode. Li vam preguntar per què no em curava ella i ens va dir que ella era la doctora i la infermera no hi era.


Vam marxar d’allà atònites. Per sort vaig rebre les cures pertinents en un altre lloc. Vam fer la corresponent reclamació i em van dir que mirarien que aquest fet no tornés a passar. La pena és que va passar.

El record que ens ha quedat és que aquests fets són més propis d’un món tercermundista que d’un municipi com Sant Cugat.


Olga Marín

 
Comentaris

Destaquem