Més sobre l’àrea verda

Disculpeu que torni a insistir, però el tema de la implementació de l’àrea verda m’ensumo que amaga un afany recaptador. Avui dia 30 d’abril comença el període de l’àrea verda a la zona AV36, Can Cabassa, i a hores d’ara (a les 16 h) només es pot pagar per avançat tot un any, és a dir, 40 €. El sistema que ho permet és el web https://mobilitat.promusa.cat, que per qüestions tècniques –segons els responsables de mobilitat de PROMUSA– només admet el pagament anual. El pagament fraccionat per dies o per trimestres només es pot realitzar mitjançant l’aplicatiu iParkMe o el parquímetre del carrer. 

Casualment, iParkMe i el parquímetre no ens reconeixen com a residents de zona i ens obliguen a pagar com a residents de Sant Cugat,  0,70 €/hora. Com ja vaig comentar en una altra carta al TOT, tenim un greuge respecte als veïns de les zones verdes de Barcelona, que disposen d’una bonificació i no han de pagar res sempre que estiguin al corrent d’impostos i sense multes l’any anterior.  

Mentrestant, continua el silenci del nostre Ajuntament a l’hora de donar explicacions de per què a Sant Cugat ens impedeixen tenir aquesta bonificació.

Xavier Clèries

 
Comentaris

Destaquem