No a la corrupció

"Sobrecarregar una obra per finançar un partit amb diners públics és robar a la gent de Sant Cugat", escriu el lector

Recentment ha sortit una altra sentència que confirmava que l’espai convergent s’havia finançat il·legalment a través del Pavelló 3. Hi ha diverses sospites que apunten que no es tractaria d’un cas aïllat, sinó que s’estendria a diversos altres edificis públics. Hi ha qui diu que això no és robar, ja que aquests diners no se’ls queda un particular. Penso que no és així: sobrecarregar una obra per finançar un partit amb diners públics és robar a la gent de Sant Cugat. A més, amb aquests diners han estat fent campanyes electorals més grans. Es tracta doncs, d’un dopatge polític.

 

Les explicacions que ha donat Carmela Fortuny són, com a mínim, escasses. Afirma que el govern local no va tenir cap mena de vincle amb la corrupció. Sembla que no hi ha hagut cap mena de voluntat a trobar els culpables, i segurament, ni els van buscar. Això planteja dues opcions i cap d’elles és satisfactòria: o el govern de CIU de Sant Cugat era absolutament inútil per frenar la corrupció i evitar que ens robessin; o eren directament còmplices dels lladres.

 

Per una República neta de corrupció, necessitem que Junts per Sant Cugat demani perdó, que tornin els diners robats i que depurin responsabilitats.

 

 
Comentaris

Destaquem