No entenc res...

Vaig amb el bus cap al mercat de Torreblanca. Porto el bidonet de l’oli per reciclar, però quan sóc davant del contenidor l’aparell té un rètol que diu “màquina fora de servei. Porti l’oli a la deixalleria, més informació... un telèfon”. Això ja és el segon cop que em passa.

 

Sí, ja ho sé, podia deixar el bidonet al punt verd del mercat, però aleshores em quedo sense bidó per properes vegades. La veritat és que m’indigno, no ho comprenc, tenim contenidors de tota mena, fins i tot per a roba, per tot arreu, te’ls trobes dins les sopes! Tots hem après que l’oli llençat pel desguàs és un gran contaminant, doncs jo em pregunto, per què no tenim més contenidors per a l’oli? De tornada cap a casa, amb el bidonet sota el braç, vaig anar mirant si veia algun contenidor per l’oli.

 

Doncs, en tot el viatge de l’L2 des del mercat fins a la parada del CAP de Can Mates, que Déu-n’hi-do quina volta que fa, hi ha un fotimer de contenidors per: plàstic, papers, orgànic, rebuig i roba, ni un per a oli.

 

No m’estranya que el personal fastiguejat el llenci pel desguàs, a mi me’n van venir ganes, evidentment no ho vaig fer. Senyors de l’Ajuntament posin-se les piles!!!

 

H. Cusidó

 
Comentaris

Destaquem