Notícies dolentes per als santcugatencs

"Acomiadem el mes d’octubre amb dues notícies que estic segur no ens agraden gens ni mica als santcugatencs", opina el lector

Acomiadem el mes d’octubre amb dues notícies que estic segur no ens agraden gens ni mica als santcugatencs: la pujada de l’impost de l’IBI un 3% a una ciutat on aquest impost ja és el més alt de tot Catalunya. La pregunta és molt senzilla, per què el tripartit municipal no ho va incloure en els seus programes electorals abans de les eleccions? No val qualsevol resposta perquè sempre van tenir la intenció de fer el tripartit si sumaven. A això se li diu pocavergonya.
La segona és l’acord amb l’AMB per imposar el tribut metropolità que l’anterior equip de govern havia declarat injust i per això va arribar a posar un Contenciós-Administratiu contra aquest impost. Vull dir que és injust perquè perjudica seriosament a un col·lectiu sensible, el dels jubilats que no utilitzen diàriament els FGC. Per tant, el que està dient el Regidor Soler que no depèn de l’Ajuntament no és així, ja que han retirat el Contenciós-Administratiu només arribar al poder municipal.... I els hi dic el mateix: per què no van dir abans de les eleccions que farien això?
No em puc creure que no hi hagi una gran manifestació de protesta davant de l’Ajuntament!!

 

 
 
 
 
Comentaris

Destaquem