Oci nocturn, joventut i queixes veïnals

Cada cop es veuen més notícies en contra de la joventut, normalment la gent es queixa que fan massa soroll, que deixen brossa pels parcs quan surten de festa, etc. Però no es busquen solucions!

La zona d’oci per als joves no és adequada si fa que part de la població no estigui còmoda i els joves tampoc. No pot ser que hi hagi joves i adults destrossant la ciutat, vandalisme! Que se sancionin, però no es generalitzi només als joves! Molts joves van caminant fins a la zona d’oci i molesten els veïns de la zona, com veiem a moltes queixes al TOT Sant Cugat.

L’Ajuntament com a mesura, o això sembla, va tancar el carrer de Can Solà. Un carrer apartat de la urbanització, l’últim carrer de Sant Cugat. Fet que ha dut els joves que es mouen per la zona a anar a altres carrers del voltant més a prop de la urbanització. Veiem que hi ha un problema constant i ningú hi posa solució. Es podria posar una delimitació de la “zona d’oci” que sempre es menciona, però una de correcta, sense treure espai, com acostuma a fer l’Ajuntament. Un nit-bus per arribar i no molestar els veïns de la zona, etc. Solucions per a tothom, no només per a uns quants. Moltes queixes que veiem sembla que pretenguin que els joves desapareguin, però existim i també som santcugatencs.

Meritxell P.

 
Comentaris

Destaquem