Parc Sant Cebrià

Fa uns anys que es va inaugurar el parc de Sant Cebrià. Tots pensàvem que seria un lloc meravellós per passejar, però el temps ha anat passant i el parc s’ha convertit en un pipicà per a gossos.

A causa de la sequera que estem patint, l’estat del parc s’ha agreujat notablement. He parlat aquests dies amb molts veïns i tots demanen el mateix: una font.


Però, ves per on! L’Associació Amicart de Valldoreix, amb l’EMD, estan donant un canvi rotund al parc. Amicart està promovent una biennal d’escultures –Valldoreix dels Somnis– en la qual hi intervenen 23 artistes d’arreu del món.


La biennal que s’inaugura el 25 de setembre a les 11 h, ja li ha capgirat l’aspecte de manera sorprenent, perquè pràcticament ja estan exposades totes les obres.


Des d’aquí faig una crida als ciutadans de Sant Cugat, així com als veïns de Valldoreix, perquè el dia 25 s’acostin al parc i passegin gaudint de l’art que els artistes ens obsequien, de la mà d’Amicart i com no pot ser d’altra manera, donar les gràcies a la seva presidenta, Marcenia Baqué, que ha estat la promotora del projecte.

Esperem que no sigui l’últim.


Eduard Delgado

 
Comentaris

Destaquem