Plaga de mosquit tigre, fins quan?

Fa un any, vam escriure dues cartes a l’Ajuntament expressant la nostra inquietud davant la presència massiva de mosquits tigre a Coll Favà.

Avui dia encara no hem rebut resposta a cap de les dues cartes i desgraciadament, seguim infestats d’aquesta espècie tan molesta.


Aquest petit però empipador insecte fa gairebé impossible gaudir de jardins i zones verdes. L’altre dia un veí em deia que havia matat 30 mosquits en un dia -a casa seva, no a la selva amazònica!-. No cal dir que el cas dels infants és dramàtic, la ‘fava’ post-picada és dantesca.

La guinda del pastís ha estat llegir: ‘sanitat vigila el virus Chikungunya... primer cas a Espanya transmès pel mosquit tigre’. Vist que poden començar a arribar malalties fins ara tropicals, no seria intel·ligent prendre mesures sèries i controlar la reproducció d’aquests mosquits?


A Sant Cugat tenim molt de tot, i quant a mosquits tigre no ens guanya ningú, però els ciutadans d’aquest poble no ens resignem a creure que el nostre Ajuntament no pot fer res més.

Potser, aquest any sense campanya electoral municipal, troben temps per gestionar aquest tema, o potser no, i esperen que hi hagi alguns casos de Chikungunya, dengue o malària a Sant Cugat per posar fil a l’agulla.


Júlia García

 
Comentaris

Destaquem