Pol. Can Sant Joan

Visc a Coll Favà i treballo al costat de la plaça de Xavier Cugat al Polígon de Can Sant Joan. Voldria anar a la feina caminant o en bicicleta.

Podria fer-ho per 3 rutes: la més curta per Can Magí, direcció Can Fatjó, però s’han de creuar dues rotondes que creuen l’autopista i que no tenen accés per vianants ni per bicicletes, encara que la resta de la ruta, sí. Si pogués creuar-les arribaria caminant en 10 o 15 minuts.

La segona ruta és per la carretera que va al CAR, però no té habilitat ni carril bici ni espai per a vianants. Estic segura que tenint una escola i el mateix CAR seria un camí utilitzat per moltes persones.

La tercera ruta és per la comissaria del Mossos d’Esquadra, estació de Volpelleres fins al Polígon, és la ruta més llarga i amb més desnivells, però aquesta sí que està habilitada per fer-la tant a peu com en bici.

El problema que em trobo és, que des de la rotonda on finalitza el CAR fins a la de la plaça de Xavier Cugat (no arriba a 1.000 m), les voreres d’ambdós costats estan malmeses (tenen sots, falten rajoles...) i cap d’elles està adaptada per poder baixar i pujar amb la bicicleta.

Entenc que habilitar el polígon sencer seria molt costós, però no es podria fer un primer pas i adaptar aquest primer tram? No són tants metres i en aquesta primera zona som molts els que hi treballem. Crec que l’adaptació seria un bé comú per a tots.

Espero resposta de qui correspongui.


Laura Ginés

 
Comentaris

Destaquem