Pollancres de la discòrdia

La raó d’aquesta carta és ben coneguda ja que en altres ocasions m’he referit a aquest tema a través del TOT i altres mitjans de comunicació a l’Ajuntament i sempre el silenci ha sigut la resposta.

El motiu de les meves repetides sol·licituds és la substitució dels arbres i reparació de les destrosses que ocasionen al carrer de Frederic Mompou. L’arbrat actual són pollancres, uns arbres clarament no urbans de gran envergadura, alçada i amb arrels enormes que envaeixen i degraden tant zones públiques com privades.

El dia 29 de maig vam creure que la nostra repetida demanda es tornava una realitat en observar que s’iniciava la tala de pollancres, però la sorpresa va ser que únicament es van tallar 6 arbres d’un total de 31.

En cap moment Serveis Urbans s’ha dirigit a nosaltres donant explicacions del perquè de la mini tallada d’arbres i si hi ha algun informe tècnic (amb cara i ulls) que justifiqui aquest tipus d’actuació. Què passa amb la resta d’arbres, troncs tallats, arrels...?

Demanem i exigim que actuïn d’una vegada per totes solucionant problemes dels veïns, que són els que escullen l’alcalde i no l’alcalde qui escull els veïns.

Isaac Levy

 
Comentaris

Destaquem