Els que hem posat plaques solars

'No tenim el servei que paguem i ens mereixem'

El juny de 2018, vàrem instal·lar plaques solars, convençuts de poder contribuir en un món millor.

Ens vàrem acollir a la corresponent campanya que feia l’Ajuntament en aquell moment.

L’octubre del 2019, la secretaria general de l’Ajuntament, Sra. Rosa Castellà, ens va comunicar la resolució de l’alcaldia de setembre de 2019, que un any i tres mesos després de la nostra primera sol·licitud, havia estat aprovada la bonificació de l’IBI. Des d’aleshores cap solució, després de moltes reclamacions.

Gràcies al TOT i a Òmnium Cultural, vaig assistir a la jornada sobre transició energètica celebrada el dijous 13 de maig a la Casa de Cultura. Fins aquest dia, i gràcies a la intervenció de la regidora Sra Alba Gordó, no sabia que com nosaltres hi havia 450 famílies més, que any rere any, veien que allò que se’ls havia promès, acceptat i firmat no es complia.

Un any i 7 mesos després de la resolució de la Sra. Mireia Ingla, cap de les nostres reclamacions han servit de res.

Ara la Sra. Alba Gordó, prometia que en 15 dies estaria tot resolt, tot i que m’agradaria molt, no m’ho puc creure.

Ens sentim molt enganyats pel “nostre ajuntament”, com és que “quasi” ningú de l’Ajuntament sabia que hi ha més de 400 famílies “afectades” per un mal servei públic?. Com és que no ho sabia ni el defensor de la ciutadania?

No podíem ni pensar la realitat: que no tenim el servei que paguem i ens mereixem.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem