Previsió d’incendis???

El dia 9 de juliol de 2015 vaig enviar a l’EMD un mail avisant d’una anomalia en la neteja de control de zones de seguretat del costat del bosc del carrer d’Oriol.


Així mateix el 31 del mateix mes vaig enviar el següent correu: “S’ha observat un petit foc controlat i apagat a la finca de can Torner, accés pel carrer Esparver, a la zona de l’antiga piscina, lloc habitual d’esbarjo d’adolescents. Referent a la comunicació del passat 9 de juliol, la zona del carrer d’Oriol continua sense netejar en la banda del bosc fins a la cadena”.


La resposta d’aquest correu va ser enviada pel senyor Joaquim Castelló: “A la major brevetat possible mirarem d’actuar en aquest terreny”.


Finalment, el 31 de maig del present any vaig tornar a posar-me en contacte amb el senyor Joaquim Castelló en relació amb el mateix tema, fent esment del següent: “Respecte a la seva resposta, “actuarem a la major brevetat possible”, quan ho facin, que deu ésser aviat segons les informacions que conec, els agrairia, i el bosc també, que recordessin als treballadors que respectin els plançons d’alzina, roure, i altres espècies. Només cal que algun dels especialistes que tenen a l’ajuntament els ho indiqui el primer dia”.


El data 25/07/2016 els informo que la zona esmentada continua sense haver estat netejada, però no les àrees perifèriques que sí que ho han estat i on els plançons resten convertits en pols vegetal.


Cal remarcar que aquest és un any molt sec com feia molts anys no es veia.


Salvador Pascual

 
Comentaris

Destaquem