Propostes per la Sra. Fortuny

Primer de tot, benvinguda. Per una millor convivència, avui, dia 8 de juny acaben de posar els rètols que informen de la propera prohibició d’aparcar a la zona verda de l’aparcament de Josefina Mascareñas, a partir del dia 15, per la col·locació de la caseta del Centre Popular Andaluz, per la Festa Major, que comença a finals de juny. Cal posar-la amb tanta antelació? Proposo que la posin més endavant.


Els que aparquem a la zona verda, i ja hem pagat, no podrem aparcar. Proposo que habilitin la zona blava com si fos verda, o si no fos possible, que l’anul·lin, per no perjudicar els que ja hem pagat i no paguem doblement, i sobretot, que no la reservin tota per als organitzadors del CPA.

A nosaltres també ens costa trobar aparcament. Ja que es tanca la zona durant el seu muntatge, proposo que es tanqui durant el seu desmuntatge, es vigili i no es deixi aparcar fins que estigui completament neta i hagi passat la brigada de neteja. Ens hem trobat amb filferros, claus o cargols, que de vegades ens han provocat punxades a les rodes, sense oblidar les deixalles oblidades per l’organització del CPA en el seu desmuntatge. Esperem poder gaudir de la Festa Major sense sortir-ne perjudicats. Moltes gràcies.


Isabel Parpal tamburini

 
Comentaris

Destaquem