Qui canta el seu mal espanta, o no

La lectora es queixa del soroll al carrer a causa del karaoke Afònic Sant Cugat

Després de llegir l’escrit de l’Helena Minuesa volem fer algunes consideracions.

Semblaria, a priori, que un local dedicat a cantar karaoke on els santcugatencs àvids de deixar enrere l’estigma de ciutat dormitori poguessin gaudir de vespres per oblidar que a fora fa fred, seria una magnífica idea i ompliria de joia i alegria els habitants d’aquesta ciutat sumida en la foscor si no fos per la seva ubicació.

El local es troba a 16 metres d’una comunitat de veïns que tenen els dormitoris a tocar de la porta del karaoke i obre Set dies a la setmana fins a les 3.00 H. de la matinada. 

Els clients que acudeixen a espantar els seus mals cantant no surten i marxen a casa seva amb la satisfacció del mal espantat sinó que es queden a la porta encara cantant i fen d’altres activitats fisiològiques que no explicarem aquí.

Els veïns no estem en contra que la gent gaudeixi del lleure de la manera que creguin millor sinó que aquest gaudi sigui compatible amb el descans dels veïns.

No s’hi val que la zona dels cinemes concentri una gran part dels bars musicals de la ciutat i que aquesta activitat es perllongui fins entrada la matinada impedint el descans dels veïns cada dia.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem