Reduir el risc de tenir Alzheimer és a les nostres mans

El Dr. Boukaram, oncòleg investigador i neuròleg (Canadà), afirma que les malalties neurològiques i el càncer estan codificades a l’ADN de les cèl·lules del nostre cos, i quan s’activen desenvolupen aquestes malalties.

El descobriment és que l’ADN s’adapta a l’entorn ambiental, bioquímic, social, emocional, i electromagnètic que conviu amb nosaltres a casa.

Per tant, si hi ha pertorbacions negatives en algun d’aquests ambients, l’ADN es transforma a pitjor i causa malalties greus en infants i adults.


Les vibracions dels motors no fan soroll, però produeixen unes ones electromagnètiques que a mesura que s’allunyen del motor que les produeix es fan més grans i les pot percebre el cos humà a la nit quan som al llit.

Aquestes vibracions a poc a poc, com la tortura de la gota diària, van debilitant el sistema nerviós fins que un dia fan vibrar els nervis al ritme del motor que les produeix, en aquest moment la persona afectada, sigui un infant o un adult, comença a desenvolupar Alzheimer, o Parkinson, Leucèmia, o càncer…


Per reduir les vibracions un 98%, un enginyer acústic ha d’instal·lar als motors de piscines, aires condicionats i altres motors uns megasilentblocs adequats a cada tipus de motor per evitar la producció de vibracions.


Si no fem això, la població juvenil envellirà jove i correm el risc que ja tenen als Estats Units de veure nens de tres anys amb Alzheimer, leucèmia, càncer…


Gràcies per col·laborar.


Matilde Amill

 
Comentaris

Destaquem