Resposta a Sant Cugat “La ciudad soñada”

Benvolgut veí, treballem de valent per tenir una ciutat amb un urbanisme de qualitat, ben equipada de serveis i amb infraestructures de primer nivell. Una ciutat on els veïns i veïnes pugueu desenvolupar el vostre projecte de vida.  Som ben conscients que el preu de l’habitatge a Sant Cugat és car i justament per això hem impulsat una política valenta d’habitatge públic per intentar atenuar l’alça dels preus.

 

Avui disposem d’un parc públic de quasi 500 pisos de lloguer i hem promogut més de 1.700 habitatges de protecció oficial.  Com a alcaldessa estic negociant –com esmenta vostè– que el túnel de Vallvidrera no quedi fora del nou sistema de peatges que promou la Generalitat amb la voluntat de substituir l’actual sistema pel pagament d’una taxa anual.

 

Volem, i així ho he traslladat al mateix conseller, que el túnel de Vallvidrera quedi dins el nou sistema. De la mateixa manera treballem perquè Sant Cugat s’integri a la zona 1 del transport integrat i acabem amb el greuge respecte d’altres territoris. Treballem en aquestes i d’altres mesures per defensar els interessos de Sant Cugat davant la resta d’administracions amb l’objectiu clar d’enfortir el benestar ciutadà.

Mercè Conesa

Alcaldessa

 
Comentaris

Destaquem