Resposta a la carta “Queixa ciutadana” publicada al TOT Sant Cugat del 04/05/24

L'alcalde de Sant Cugat respon a la queixa del difícil accès a Sant Medir per persones amb necessitats especials

Benvolgut senyor Requena, 

Sant Medir és una festa important pels santcugatencs i santcugatenques, i la nostra voluntat és que tothom pugui participar a l’Aplec. Lamento la desafortunada situació en què  es va trobar en relació amb les reserves d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda. 

Com bé sap, l’espai per poder aparcar els vehicles en aquell entorn és molt limitat, fet que ens obliga a gestionar de manera molt acurada les autoritzacions i donar una especial prioritat als vehicles de protecció civil i cossos de seguretat. 

Fetes les oportunes gestions a nivell intern, li confirmo que la informació que va rebre relativa a la possibilitat d’arribar fins a la tanca de l’ermita era correcta. Amb tot, entenc que la seva necessitat anava més enllà d’aquesta previsió inicial i requeria d’una reserva d’estacionament. 

Li faig saber que he donat indicacions per tal de millorar la comunicació interna en relació amb situacions com la seva i confio plenament que, l’any vinent, el dispositiu donarà una millor resposta a les necessitats de les persones amb necessitats especials. 

Gràcies per la seva comprensió. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem