Setmana de la Gent Gran

"Per a l’actuació del Show de la gent gran, ens vam trobar unes 40 dones en un espai de 5x4m sense prou espai per a poder-se canviar, ni tan sols uns penjadors on poder anar deixant"

Benvolguts/des,

Escric per a posar en coneixement de tots/es, les condicions en què ens trobem els/les participants de la Setmana de la Gent Gran que se celebra a la nostra ciutat al setembre. 

A la Plaça Octavià s’habiliten unes carpes que no reuneixen les condicions per a les quals estan destinades. En el nostre cas (per a l’actuació del Show de la gent gran), ens vam trobar unes 40 dones en un espai de 5x4m sense prou espai per a poder-se canviar, ni tan sols uns penjadors on poder anar deixant la roba dels diversos canvis de vestuari ni un protector a terra per a no embrutar-se. Evidentment, un mirall també seria necessari donat el caire de l’actuació que es prepara. A la carpa dels homes la situació és la mateixa.

Espero que es puguin portar a terme els canvis necessaris per a poder millorar la qualitat de les nostres condicions en aquesta situació.

Moltes gràcies,

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem