Soroll al carrer

Fa 4 anys que vivim a Coll Favà, un barri tranquil i familiar, fins que van arribar els caps de setmana, i vam veure com grups de joves es concentren al carrer de davant del nostre balcó, just a la porta de l’escola bressol Cavall Fort (carrer de Joan Maragall) on fumen, criden i posen la música dels cotxes molt alta, a part que algunes vegades també fan pintades obscenes a les parets de l’escola, i les senyores que netegen de nit tenen por de sortir quan és ple de joves fent aquestes coses.


Fa dos anys vaig escriure a l’alcaldessa i no vaig rebre cap resposta. Hem trucat molts divendres i dissabtes a la nit a la policia, però allà continuen, estant cada cap de setmana, i el fet que ens preocupa és que cada vegada hi ha més joves i no volem que allò sigui el seu lloc de concentració.

Aquest estiu hem vist com han posat a la porta de l’escola una llum blanca, imaginem que per acovardir els joves i que se’n vagin, però ha sigut al contrari, es posen just a sota del llum.


La meva pregunta és: no es poden fer fora d’allà i que vagin a qualsevol parc aïllat sense molestar els veïns i embrutar la porta d’una escola bressol de burilles, llaunes i altres objectes?

Alguna cosa es podrà fer, dic jo… Vam venir a viure a Sant Cugat per gaudir d’un lloc tranquil i ens trobem això.


Vanessa González

 
Comentaris

Destaquem