El tancament del Maristany provoca una reducció del 50% en les places de torn terrisser

"Segur que ha de ser difícil gestionar els espais dedicats a “cultura” però segur que n’hi ha d’haver d’altres més intel·ligents tant si depenen del Consistori com de l’empresa gestora d’Aymat"

Segons deia la revista TOT, al febrer “El Centre d’Art Maristany tancarà portes a conseqüència del complicat moment econòmic que pateix l’Ajuntament de Sant Cugat i les retallades que s’han dut a terme per capgirar la situació de dèficit.” Això, segons tinc entès, voldrà dir que les exposicions, divulgació i formació en art contemporani que es duien a terme a can Maristany es desplaçaran a Casa Aymat on ja es tenen els espais i dies dedicats a fer diversos tallers. En concret els dos de ceràmica de torn es podrien veure reduïts de manera no desitjable per ningú. Segur que ha de ser difícil gestionar els espais dedicats a “cultura”... més que res per què algú pot creure que és el primer que sobra en una situació econòmica difícil. I evidentment que aquesta és la solució fàcil. Però segur que n’hi ha d’haver d’altres més intel·ligents tant si depenen del Consistori com de l’empresa gestora d’Aymat: llogar un altre espai, negociar els lloguers a la baixa, subvencions destinades precisament a foment cultural... Com a alumne del taller de torn terrisser demano que es mantinguin les dues classes de torn setmanals, amb els mateixos horaris i poder optar a continuar amb l’aprenentatge, per alguns iniciats i per altres ampliats, durant aquest curs. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem