Ha tornat la Marxa Infantil!

"Els nens i les nenes tenen clar de què va la Marxa. Ho veiem en algunes de les seves respostes als formularis de control"

Dia d’emocions per a grans i petits. Pels voluntaris ha estat la del retrobament entre nosaltres. Per les mares i els pares dels més petits l’experiència «d’acompanyar-los» en la seva primera Marxa. Per la majoria de les famílies, la de reviure l’estona màgica de l’arribada: la seqüència continuada de parelles de marxadors que baixen pel Passeig Gaudí, i la trobada i posterior interacció festiva amb la família i els amics al Parc Ramon Barnils.

Els nens i les nenes tenen clar de què va la Marxa. Vegem-ho sinó en algunes de les seves respostes a les preguntes formulades mentre feien cua per continuar la Marxa, acabada la pausa d’un control.

«La Marxa és una competició?» «No, no ho és», i a continuació ho matisaven. Us agrada descobrir? «Sí!» «I quina descoberta podeu fer durant la Marxa?» «Els camins... les plantes, la natura...» «La natura està sana o està malalta?» «Rumiaven, dubtaven i sovint responien. «Malalta»...» «I qui ha de tenir cura d’aquesta natura malalta?» «Nosaltres!»

La resposta era contundent. Tota una lliçó pels grans!

I una imatge senzilla però significativa. La de la voluntària Neus que feia la Marxa practicant el «plogging»: la pràctica que combina fer esport i tenir cura del paisatge natural.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem