Una petita queixa

De molts és sabut que si disposes de la targeta d’usuari i vas molts cops a la deixalleria, fan un descompte al rebut de l’aigua. Un 1% per cada viatge fins a un màxim de 14.


A causa del fet que vam fer neteja a casa, l’any passat vam anar-hi moltes vegades, no les vaig comptabilitzar, però més de 10, segur.


Ara ens ha arribat la factura de l’aigua, el més car, de llarg, de tots els subministraments i m’atreviria a dir que a Sant Cugat també és més car que a altres llocs.


Doncs bé, quina ha estat la meva sorpresa a comprovar que ens han fet 12 euros de descompte.

És clar, el “suculent” descompte anunciat només s’aplica en el període del 2n trimestre i de ben segur que deu ser el tram més econòmic, perquè això ja ho fan les grans empreses d’estudiar números.

Per altra banda, el descompte només s’aplica en una part de la factura que és insignificant.


Per si això no fos suficient, amb la factura es paguen impostos a dues localitats: Sant Cugat i Barcelona.


Si haig de comptar les més de 10 vegades que vaig anar a la deixalleria, amb la corresponent despesa de benzina i el que és més important, el meu temps, tant d’anar-hi com per distribuir les coses una vegada al lloc i deixar-los la feina feta, per tan sols 1 euro mensual, senyors de Sorea, de la deixalleria o de l’Ajuntament, a mi ja m’han vist prou.


Atentament.


Carles Martínez

 
Comentaris

Destaquem