Visc en un pàrquing

"Uns dels problemes del meu Carrer/Pàrquing, que està tocant a una via de circumval·lació de Sant Cugat amb una alta densitat de trànsit, soroll i contaminació"

Dia rere dia el meu carrer es transforma en un pàrquing. Pàrquing de pagament a l’aire lliure i no precisament per als veïns, sinó per a les persones que s’acosten al Centre de Sant Cugat per a diversos temes, principalment personals. Uns dels problemes del meu Carrer/Pàrquing, que està tocant a una via de circumval·lació de Sant Cugat amb una alta densitat de trànsit, soroll i contaminació sobretot en hores punta i que suposo passa amb altres Carrer/Pàrquing de Sant Cugat, és la mala qualitat de l’entorn.

Això em fa pensar que Sant Cugat té diferents categories de veïns, cosa que per desgràcia ja intuïa. La meva pregunta, a qui correspongui és, per què no és de vianants el meu Carrer/Pàrquing? Altres carrers de l’entorn si han estat de vianants i viure passejar-hi és una delícia. Carrers com Dr. Murillo, Rosselló o recentment Anselm Clavé gaudeixen d’una qualitat de vida que a mi i els meus veïns, se’ns nega. Per cert, el meu Carrer/Pàrquing no és ni tan sols un carrer, és un camí, Camí del Colomer. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem