Volpelleres, un barri jove, però descuidat

"S’hauria de garantir el benestar dels habitants dels barris de Sant Cugat"

Soc veí del barri de Volpelleres des de fa poc, més o menys un any. Volpelleres és un barri jove, amb molta quitxalla i on les construccions de nous edificis és el pa nostre de cada dia. A part dels sorolls de màquines excavadores, i un trànsit no gaire exagerat, podríem dir que és un barri tranquil. Tanmateix, hi ha un parell d’aspectes que sempre ens han sobtat. Un és la brutícia dels carrers i l’altre el mal estat de voreres i zones comunes del barri. En l’any que portem aquí no hem vist ni una vegada un escombriaire. Potser ja no s’estila que hi hagi algú recollint les andròmines que hi ha per terra. No sé. Però que fa falta, és ben segur perquè no hi ha travessia en la qual no hi trobis plàstics, excrements de gos o papers volant per terra. Recordo en especial un pastís de color blau que es va estar més de tres setmanes al costat d’un arbre, a l’avinguda de Can Bellet, davant la masia Can Canyameres, que per cert, es cau a trossos (bé, això és un altre tema). Al colorit pastís no el volien ni les formigues, ni els ocells; a saber de què estaria fet. Finalment, transcorregut el temps esmentat, un dia va desaparèixer. Aquest fet és només una anècdota, de les moltes que us podria explicar.

Un altre tema que abans he mencionat és el lamentable estat de la via pública. Per ser un barri que no té més que un parell de dècades les voreres estan plenes de desnivells, sots i en algunes falten rajoles. Tot això posa en perill la seguretat dels vianants, fins al punt que és habitual que la gent ensopegui i caigui. Potser abans de començar a expandir Sant Cugat amb la construcció de més d’un miler de pisos de lloguer protegit, com vaig llegir fa poc a la premsa, o de fer d’altres accions similars, s’hauria de garantir el benestar dels habitants dels barris de Sant Cugat. Bé, almenys aquesta és la meva modesta opinió.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem