Zona peatonal centre

Durant aquest dies de festa, he observat que les furgonetes i camions de subministrament i/o “reparto” dels comerços del centre peatonal de Sant Cugat segueixen passant a les hores que els hi dóna la gana, ignorant inclòs els horaris que limiten aquesta pràctica.

Inclòs, després de que el meu pare va patir un atropellament fa sis mesos, del qual encara s’està recuperant, la furgoneta de l’establiment causant de l’atropellament segueix circulant a les hores que li dóna la gana. I els responsables de l’establiment passen!

Aquest matí he parlat amb el conductor de la furgoneta, i ni tan sols sabia que hi havia un horari que reglamentava aquests accessos. I de fet havia de tornar a passar un altre cop aquest matí.

Arreglar-ho és ben senzill. L’accés a aquestes zones està controlat per una pilona, que baixa per donar accés als “vehicles autoritzats”. Només és qüestió de que doni accés als vehicles comercials, només durant les hores reglamentades, i fora d’aquest horari, només als veïns, que per raons òbvies han de poder passar durant tot el dia.

...Tanta Smart City!, tanta Smart City!...  

Això és ben fàcil de fer!

I estic segur que la Policia Municipal podria fer més, i no necessitem per això Smart Cities.

Xavier Parpal.

 
Comentaris

Destaquem