Zona verda a l’escola Pi d’en Xandri

​Els treballadors i treballadores de l’Escola Pi d’en Xandri volem manifestar el nostre rebuig a la implementació el passat dia 30 d’abril de la zona verda als voltants de la nostra escola

No som persones que passen de manera esporàdica 1-2 hores al dia, sinó que passem més hores al centre de treball que a la nostra pròpia casa. La majoria de nosaltres fem un horari laboral de dilluns a divendres des de les 8 h fins a les 17 h i la gran part del col·lectiu que hi treballem som de fora del municipi.

El passat dimarts 10 d’abril de 2018 es va presentar a l’Ajuntament de Sant Cugat una sol·licitud en la què es demanava una revisió de la zona verda per al personal treballador de l’escola de la que, a data d’avui, encara no ens han donat cap resposta. Volem denunciar que cada dia els carrers que envolten l’Escola Pi d’en Xandri es troben pràcticament buits. Hi ha moltíssimes places lliures. No veiem just que haguem de pagar imports desorbitats per venir a treballar. Som una escola pública i els que hi treballem no podem assumir aquest cost.

Se’ns dona la solució d’un aparcament alternatiu a les afores de Sant Cugat amb un transport públic (cada 30 minuts) que ni tan sols fa el recorregut per la zona afectada com a zona verda sinó que passa pel barri de Coll Favà que té aparcament lliure i gratuït i acaba al centre del poble. Això en temps i diners no facilita en absolut la conciliació laboral/familiar dels treballadors del centre.

Susana Álvarez Marin

Olga Julià Pedraz

Agustí Fàbrega Vallejo

 
Comentaris

Destaquem