10 concerts Música per a la Solidaritat = a 10 projectes solidaris realitzats

Aquest any el concert serà per la Llar d'Avis de la Parròquia i es farà en el Monestir

El dia 13 de maig a les 21.30 celebrarem el 10è concert Música per a la solidaritat a l'Església del Monestir. Organitzat anualment pel Rotary Club de Sant Cugat, es destina el 90% dels beneficis a una entitat humanitària local i el 10% a la Fundació Rotaria Internacional pel programa Posem fi a la Pòlio.

 

En anteriors edicions s'han beneficiat entitats com Asdi, Assoc. del Parkinson, de l'Alzheimer, Aecc, Càritas (2), Creu Roja, Oncolliga i Fundació Privada Sant Medir.

 

En tots els casos hem comptat amb artistes solidaris que han fet possible fer el concert. L'Orquestra Simfònica Juvenil de Catalunya en 4 edicions, el Cor de Gospel en dues i l'Onca, La porta dels Somnis, Els incombustibles i la Vella Dixiland en les altres.

 

Aquest any el concert serà per la Llar d'Avis de la Parròquia i es farà en el Monestir.

 

L'artista solidari, Vicens Grané és l'organista de l'església de Matadepera i ens interpretarà un concert amb peces conegudes i d'altres especials pel registre de l'orgue del monestir.

 

10 concerts han permès patrocinar 10 projectes solidaris com: Material per la casa d'acollida d'Asdi, Material per activitats i classes de fisioteràpia per malalts del Parkinson i també d'Alzheimer, unes colònies d'estiu per germans de nens malalts de càncer, la nevera del rebost de Càrites, productes de primera necessitat per infants, material per Oncolliga i una reforma d'un bany per la Fundació Sant Medir. Aquest any volem ajudar a la Llar d'Avis a iniciar el taller de ceràmica i l'hort urbà. T'esperem el dissabte al Monestir per fer possible aquest objectiu i aconseguir un cop més ajudar a una entitat de la nostra ciutat. Moltes gràcies.

 

 

 
Comentaris

Destaquem