10-N, sortim a les urnes

"Des de l'ANJI, seguint la mateixa línia de l'ANC, reiterem als polítics que facin un gest pel país", diu Molina

El diumenge 10, torna a ser dia d'eleccions generals i per tant toca recordar la importància de la necessitat de mostrar que a Catalunya, la independència torna a ser la voluntat d'una majoria de catalanes i catalans. Això ens fa recordar que en aquest país es lluita per una democràcia en la qual no s'empresonin les idees de tot un poble i on la voluntat de diàleg entre tots els partits sigui la principal del poble.

 

Així doncs, el 10-N cal sortir a votar aquells que defensen, representen i que seguiran donant veu a l'independentisme, a la Catalunya de les llibertats i a tots aquells privats de poder fer-ho per una sentència injusta. El 10-N, cal que tot el poble, independentista o no, surti a demostrar que cal una tanda de diàleg i coordinació entre els polítics espanyols i els polítics catalans.

 

Des de l'ANJI, seguint la mateixa línia de l'ANC, reiterem als polítics que facin un gest pel país, i deixin de banda els seus interessos partidistes i les cadires per tal d'arribar a una estratègia conjunta entre els tres partits independentistes, responent així al clam d'unitat exigit als carrers.

També volem interpel·lar a la ciutadania, i per tant, demanem i animem a tots aquells cridats a les urnes a què apostin per aquesta unitat estratègica, el camí més coherent i possible per assolir el nostre objectiu: la Independència de Catalunya. Només la unitat ens farà lliures.

 
Comentaris

Destaquem