11.000 gràcies

La justícia social és la nostra prioritat i no pararem fins a aconseguir-la

Mai havia resultat tan evident que el partit que ha quedat en primer lloc en unes eleccions, tant en vots com en escons, en realitat no és el que les ha guanyat. La raó no només és pel fet que a C's li resultarà impossible governar, sinó sobretot perquè qui va convocar aquestes eleccions il·legítimament, M. Rajoy, ara és la força més minoritària a Catalunya i en canvi el bloc independentista ha aconseguit ser, un cop més, majoritari.

En aquestes eleccions es demanava o donar suport a l'article 155 o donar suport a la República i a l'1 d'octubre. Per tant, el resultat cal llegir-lo des de la mateixa perspectiva: no val passar-se la campanya electoral només parlant de posar fi al "prucés" -Arrimadas no ha fet ni una sola proposta programàtica- i ara no acceptar que la majoria de la ciutadania de Catalunya avala les decisions preses pel govern Puigdemont-Junqueras. Per això mateix els que s'han esforçat per semblar neutrals i equidistants s'han endut un bon càstig electoral.

ERC ha obtingut els millors resultats de la seva història, amb el seu candidat empresonat des de fa setmanes, però amb l'orgull d'haver-nos presentat amb unes sigles que tenen 86 anys d'història. També a Sant Cugat hem tingut un extraordinari suport que des d'aquí vull agrair. El nostre orgull, a banda dels resultats, és haver contribuït d'una forma indiscutible a augmentar el suport a la República als municipis metropolitans. La justícia social és la nostra prioritat i no pararem fins a aconseguir-la.

Bon Nadal i recordeu que hi ha quatre bones persones que el passaran lluny dels seus per una decisió miserable i injusta.

 
Comentaris

Destaquem