117 anys d'activitat de servei continuat

'Fa 117 anys que els socis d'aquesta organització mundial fan activitats de servei que promouen canvis positius per les persones i pel seu entorn'

Aquests dies són intensos i emotius al Rotary Club. Estem de celebració. Hem tornat a reunir-nos presencialment tots els socis, lamentant l'absència dels que ens han deixat, com el Jesús González, que ha traspassat a mitjan gener.

Més info: Mor Jesús González, expresident del Club Rotary Sant Cugat i de l'Associació Astronòmica

Tenim, però, dos socis nous molt actius i plens d'energia que aporten bones propostes i dos candidats a ser socis que tenen molt interès. El nostre club està treballant en els preparatius del concert Música per a la Solidaritat 2022. Ja tenim els artistes solidaris que interpretaran un magnífic espectacle musical i de dansa, tenim el dia i l'hora i el més important les entitats beneficiàries.

El benefici del concert es destina el 90% a una entitat humanitària local i el 10% a la Fundació Rotaria. Aviat podrem donar més detalls del concert, que ja va per a la 15a edició. En tots aquests anys hem aconseguit donar més de 120.000 euros a les entitats locals beneficiades, per a impulsar projectes necessaris per a totes elles.

Rotary International va ser fundat el dia 23 de febrer de l'any 1905. Fa 117 anys que els socis d'aquesta organització mundial fan activitats de servei que promouen canvis positius per les persones i pel seu entorn. Les nostres àrees de servei són set i entre elles hi ha la de la conservació del medi ambient com a més recent.

En tots els països del món hi ha clubs rotaris amb persones que de manera voluntària promouen activitats que estan al servei de la seva comunitat. El segon club Rotary fundat en Espanya, va ser el club de Barcelona l'any 1922 i aquest any celebra el seu centenari. El Rotary Club de Sant Cugat fa trenta-tres anys que està al vostre serve

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem