12 de maig: què s’hi juga Sant Cugat?

La política de bloqueig ha aturat el pressupost més expansiu de la història: més de 2.400 milions d'euros per revertir les retallades d'inicis de la dècada anterior

Malgrat el desig del govern de la Generalitat d'esgotar la legislatura, finalment no ha estat possible. La política de bloqueig ha aturat el pressupost més expansiu de la història: més de 2.400 milions d'euros per revertir les retallades d'inicis de la dècada anterior i posar el focus en la salut, l'educació, la sequera...

En política, s'entén el compromís com aquella capacitat de veure que, més enllà dels teus interessos, hi ha el benestar col·lectiu, el bé comú. Aquesta ha de ser la vocació dels servidors públics i és l’essència del projecte polític republicà. 

Així doncs, què es decidirà a les pròximes eleccions? Tal com explica el president Aragonès, triarem entre els qui defensen un model del passat, basat en la política de blocs o en el conformisme i la dependència de Madrid, i els qui defensem una Catalunya que miri cap al futur, amb una mirada ambiciosa, per decidir lliurement el nostre futur i avançar socialment.

A Sant Cugat també ens hi juguem molt, en aquests comicis. Ens juguem continuar tenint una Generalitat que continuï apostant de manera decidida pel tan reivindicat hospital de referència; un govern sensible a la necessitat d'una segona residència pública per a la gent gran; un executiu que faci realitat els intercanviadors de Volpelleres i l'Hospital General.

El municipalisme és el lloc on passen les coses, l'espai on la societat civil s'organitza. Esquerra Republicana som conscients de la seva importància, i tenir una Generalitat sensible a les seves necessitats és fonamental per continuar millorant la qualitat de vida de tota la ciutadania.

Perquè no avançarem si no ho fem tots alhora.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem