1.377

'El més gran reconeixement de tot a aquestes 1.377 persones de bona voluntat, que han votat Independents, que han apostat per la nova forma de fer política que es plantejava'

M'he donat un temps prudencial per deixar reposar tota aquesta excitació que va suposar impulsar i ajudar a créixer a l'agrupació d'electors Independents Sant Cugat que va concórrer per primera vegada a les municipals del 28M. Al final, el vot de 1.377 persones que els hi van donar la confiança no va ser suficient per entrar al consistori. Van faltar-ne uns 570.

Però tenint en compte que aquesta candidatura es presentava a primers de setembre de 2022, que partia de zero i que s'havia d'estructurar, buscar suports, redactar un programa d'acció municipal, cercar un presidenciable per l'EMD de Valldoreix i acabar en un procés de primàries net per confeccionar la llista de candidats per l'Ajuntament, no puc menys que treure'm el barret i saludar i felicitar amb tota l'estima i reconeixement a aquest nucli de persones que ho han tirat endavant.

Però sobretot, el més gran reconeixement de tot a aquestes 1.377 persones de bona voluntat, que han votat Independents, que han apostat per la nova forma de fer política que es plantejava; que han valorat les persones de la llista, moltes d'elles bones conegudes a causa de la seva llarga trajectòria en la vida associativa, cultural i professional del poble.

He sentit dir que algú volia tirar la tovallola. De cap manera es pot deixar a l'estacada a aquestes 1.377 persones; s'ha de seguir endavant, en actitud crítica i constructiva alhora, denunciant tot allò que es cregui necessari, pensant que les properes municipals del 2027 ens esperen.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem