16 milions d'euros per a la reconstrucció social i reactivació econòmica

'Una aposta decidida del govern per a la Reconstrucció Social i la Reactivació Econòmica, amb la mirada posada en el pressupost del 2021'

Aquesta és la quantitat que hem destinat per a la Reconstrucció Social i la Reactivació Econòmica el 2020 des de l'Ajuntament de Sant Cugat per mitigar els efectes de la COVID-19. Un esforç per a les persones amb situació de vulnerabilitat accentuada per la Pandèmia. Hem augmentat notablement els ajuts, a més dels que s'estaven prestant, a la vegada hem creat altres de programes específics per a noves situacions generades, sobretot en matèria d'habitatge, necessitats bàsiques, pobresa energètica, soledat, beques menjador, connectivitat educativa, transport, etc. Hem hagut de preveure noves situacions que ens ha obligat a reforçar els serveis municipals per adaptar-los a la nova realitat, teletreball, desinfeccions, neteges, repartiment d'EPIS, seguretat i prevenció...

Ens hem centrat posant el focus per millorar la inestabilitat del mercat laboral, amb l'assessorament a persones amb situació crítica i difícil que s'han quedat sense feina (ERTO i atur), potenciant la formació ocupacional i la seva requalificació professional per atorgant noves oportunitats.

Hem definit una estratègia amb un pla de xoc i una proposta per impulsar la reactivació econòmica i rellançar al teixit productiu, donant el màxim suport, canalitzant els ajuts directes a les empreses, comerços, entitats, autònoms i professionals. Un esforç ambiciós, amb l'exempció del pagament de les taxes, preus públics, ajuts sobre els tributs, intermediació de lloguers, digitalització i eficiència energètica, entre d'altres. Una aposta decidida del govern per a la Reconstrucció Social i la Reactivació Econòmica, amb la mirada posada en el pressupost del 2021.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem