2018 i tornem-hi!

Ja tenim aquí un nou any, on segurament moltes de vosaltres us haureu fet una llista de bons propòsits per complir durant aquest 2018, com per exemple anar al gimnàs, deixar de fumar, un llarg etcètera de coses que de ben segur moltes no s’arribaran ni a començar.

Tot i això, està bé que quan es canvia d’any, tothom faci una valoració de les coses que està fent bé i les que s’han de canviar, tant en la vida privada com en la vida col·lectiva.

És per això que estaria molt bé que comencem a fer autocrítica del que hem fet durant aquest 2017, i no tornem a caure en les mateixes errades. Per exemple, el tracte que té l’Ajuntament amb les entitats de la nostra ciutat.

Sempre he estat partidari d’una col·laboració que es basi en el respecte per la feina que fan les entitats i que siguin aquestes les que, a través de la coresponsabilitat i la cogestió, marquin quines són les seves necessitats i a partir d’aquí, arribin a acords amb l’Ajuntament que facilitin la realització de les seves activitats diàries.

Un clar exemple que les coses no sempre es fan bé, és la gestió prèvia que es va fer per la festa de Cap d’Any, on l’equip de govern no volia que aquesta estigués coorganitzada per una entitat i va fer mans i mànigues perquè ho gestionés algú altre, fins i tot van buscar empreses privades per veure si es volien fer càrrec d’aquesta festa.

Gran errada, ja que finalment l’Ajuntament no va tenir més remei que recórrer a l’entitat vetada, per a poder tirar endavant aquesta festa. Per mi, el que és greu, no és que ho gestioni una o altra entitat, si no que l’Ajuntament posi per davant els interessos d’alguns, en comptes de promoure una festa de caire popular.

 
Comentaris

Destaquem