2020, l'any del canvi

"O potser és l'any del canvi produït en les nostres ments a causa d'una erupció magnètica del Sol", diu Robledo

Hòstia, l'any del canvi. L'any del canvi?.. Ara no sé de quin canvi ens parlen. Potser l'any del canvi de conductes dels quals ens manen i suposadament cuiden del nostre benestar i amb molta cura de la nostra felicitat existencial.

O potser és l'any del canvi produït en les nostres ments a causa d'una erupció magnètica del Sol, el que ha fet l'impossible, que canviem i fem servir a partir d'ara un 2,5% de la nostra capacitat intel·lectiva a fi de bé de nosaltres i un 0,025% de la nostra empatia per fer que els nostres veïns també siguin una miqueta feliços.

Calla no, deu ser l'any del canvi climàtic... Si home!!, el fenomen aquest que no l'importa ni mig rave als nostres dirigents mundials del planeta terra. Sí, aquests que parlen molt bé i que sembla es preocupen l'indescriptible perquè aquesta esfera blava dita Terra no se'n vagi en orris.

És clar que volen el millor pel planeta i per tant per tots nosaltres sempre que la solució al tema no afecti els mercats financers, a la indústria, al mercat de consum, al negoci dels combustibles fòssils..., és a dir sempre que aquesta solució al problema no afecti a tot el que la produïda.

Em sembla que no pinta bé. No millora la intel·ligència del personal, no millora l'empatia de tots plegats, no millora la percepció del qual és el que realment ens ha d'importar de debò, no millora res de res excepte la posada en escena de teatres de tota mena per vestir el mòmio del que ens podria anar bé de veritat.

Bé, doncs si, sí, és veritat que aquest any serà l'any del canvi climàtic. Si no ho veieu, mireu els informatius d'aquests dies. Mireu, escolteu i penseu per vosaltres mateixos. Any 2020, l'any del canvi climàtic.

 
Comentaris

Destaquem