2021, un any de convivència amb la pandèmia

"Hem aprés a fer compatible la lluita contra la COVID-19 amb la cura de les persones"

Aquest ha estat l’any de convivència amb la pandèmia i hem aprés a fer compatible la lluita contra la COVID-19 amb el que sempre ha estat i continua sent el nostre objectiu principal, tenir cura de les persones.

Des dels equips directius dels tres CAPs hem treballat de forma intensiva per fer compatible l’assistència a la COVID-19 amb les altres patologies. Per això s’ha incrementat de forma important la dotació de personal als EAPs amb professionals administratius, auxiliars d’infermeria i infermeres. Així també, s’han consolidat i enfortit els equips de cronicitat de la ciutat: l’Equip d’Assistència a les Residències (EAR), la Unitat Funcional de Crònics (UFC) i l’equip de pal·liatius (PADES), per tal d’assegurar l’assistència, cuidar i acompanyar als nostres pacients més fràgils.

En el transcurs d’aquest 2021, en referència a la Covid-19, s’han creat dispositius específics per a la vacunació, amb el punt B de vacunació massiva al CAP Valldoreix, reforçat també des dels altres CAPs, per aconseguir arribar amb 72.000 persones vacunades amb pauta completa i 16.000 amb pauta de reforç.

Durant aquest període s’ha treballat per obrir un nou CUAP (Centre d’Urgències d’Atenció Primària) a Sant Cugat; fet que ens dota de capacitat d’observació, radiografia i analítica les 24h i sobre tot més capacitat de resolució a l’Atenció Primària.

No voldria acabar, sense fer un agraïment a tots els professionals que formen part dels equips dels tres CAPs. Sense la seva dedicació, professionalitat i compromís vers el pacient hauria estat impossible aconseguir-ho.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem