2021: L’any de la recuperació

"Encarem l’any 2021 amb la voluntat de fer realitat molts projectes de ciutat pendents"

Estem arribant a la fi de l’any 2020. Afortunadament! Un any terrible principalment per la pandèmia que ens ha afectat i ens continua afectant, i que ha provocat la crisi sanitària, social i econòmica més greu des del final de la Guerra Civil de 1939.

Però per sort, tot té un final. Estic convençut que el 2021 serà l’any de la recuperació i represa d’una certa normalitat. No només per la vacuna, sinó perquè la gent cada cop és més conscient de la situació en què vivim, i prendrà les mesures necessàries de prevenció que les autoritats sanitàries ens estan demanant.

A l’Ajuntament hem seguit treballant de valent i encarem l’any 2021 amb la voluntat de fer realitat molts projectes de ciutat pendents. Un dels més importants, sinó el més important, serà la propera aprovació del Pla d’Acció d’Emergència Climàtica. Un projecte transversal, fet amb la participació de la ciutadania i dels principals actors de la ciutat, com a un gran projecte de llarg recorregut emblemàtic per la transformació i el compromís ciutadà amb l’entorn i el planeta. 

També l’increment dels fons per habitatge públic de lloguer i la implementació de la nova Oficina Local d’Habitatge que volem que ocupi un espai central en la lluita contra l’emergència habitacional, sent alhora un motor de coneixement i reflexió. Serà el punt ciutadà de tramitació d’ajuts, assessorament, acompanyament i mediació en tots els aspectes relacionats amb l’habitatge.

En un altre ordre, estic convençut que el 2021 serà l’any de la llibertat i l’amnistia. Del retorn dels nostres presos i exiliats. El 14 de febrer estarà a les nostres mans fer-ho possible.

Seguim, cuidem-nos i bones festes!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem