21 d'octubre: un dia de contrastos

Dissabte passat, 21 d'octubre, va ser un dia de contrastos. Un dia on vam tenir el privilegi d'inaugurar un equipament de primer ordre per a la nostra ciutat.

El Pavelló de Guinardera, un projecte, que després d'un llarg recorregut, dissabte passat va quedar inaugurat oficialment. Un equipament que demostra l'aposta que portem fent per l'esport a la nostra ciutat, i que consolida Sant Cugat com una referent en l'àmbit esportiu al nostre país.

Però la intensitat del batec de la vida quotidiana de la nostra ciutat també es va viure a les festes dels barris de Sant Francesc-Monestir i de Coll Favà. Festes que donen sentit a la nostra identitat col·lectiva i que cohesionen encara més el sentit de pertinença allà on vivim.

Com a ciutat seguim avançant, seguim mirant endavant perquè ho hem de fer, i perquè així ens ho van encarregar els santcugatencs i santcugatenques a les passades eleccions.

Però la realitat i l'actualitat de la política nacional fan que estiguem alerta i atents a tots els esdeveniments, perquè si afecten Catalunya també afecten Sant Cugat. El dissabte dia 21 també va ser un dia fortament marcat per la manifestació demanant la llibertat dels presos polítics, i sens dubte un dia trist per a la nostra democràcia per l'anunci de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola per part del govern espanyol, on en un exercici més propi de temps pretèrits, va enterrar qualsevol possibilitat de diàleg.

Dies de marcats contrastos que fan que estiguem alerta, indignats davant la injustícia i ferms en la reivindicació.

 
Comentaris

Destaquem