Molt més que 24 cadires

"Entrar al 24K-dires és retrobar el Valldoreix d'abans"

Passejo pels carrers de Valldoreix, observo, amb preocupació, com moltes cases noucentistes i d'època han estat enderrocades o transformades horrorosament. L'arquitectura que va donar identitat al Valldoreix contemporani es va esfumant i es va perdent un patrimoni que en altres poblacions s'ha sabut conservar.

Camino i trobo que a la cantonada del carrer Alcalde Ramon Escayola amb passeig del Nard, a l'edifici on hi havia el Colmado Víctor i el Restaurant Cristina ha obert un restaurant, el 24K-dires. El local conserva l'atmosfera dels temps passats i la memòria de les persones que durant dues generacions regentaren el Colmado. El 24K-dires, encapçalat per la Sònia Clemente, és un petit bistrot fet amb gust, respectant el passat però amb tocs de modernitat combinats magistralment.

La cuina casolana i mediterrània està feta amb passió, amor i professionalitat, amb bons productes de proximitat i això es nota quan assaboreixes en boca. L'atenció als clients i el caliu que es respira fan que sigui un plaer pels sentits anar a gaudir d'aquest restaurant de petit format. Entrar al 24K-dires és retrobar el Valldoreix d'abans, aquell que va donar identitat a un urbanisme de fa un segle.

Combinar passat i modernitat, tradició i innovació és possible, la Sònia ens ho ha demostrat amb el seu local i la seva acurada carta. Llarga vida al 24K-dires i a la memòria de la família Clemente que tant ha donat a Valldoreix.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem