30 anys de Teatre-Auditori: una història amb molt de públic

'El Teatre-Auditori és una part de la història de Sant Cugat. Un llegat i un present que ens identifiquen i pels que seguirem apostant'

Ningú pot posar en dubte que el Teatre-Auditori és un equipament cultural emblemàtic per la ciutat i de referència més enllà Sant Cugat. Un espai que s'ha anat consolidant al llarg dels seus 30 anys de vida i és testimoni de moments inoblidables, esdevenint un veritable punt de trobada per als amants de les arts escèniques i musicals que viuen i gaudeixen de la cultura.

És fantàstic veure com uns públics entusiastes acullen cada actuació i s'apassiona amb una programació de qualitat que té una gran projecció i dona cabuda tant a les grans produccions com les de més proximitat.

Hem gaudit de moltes actuacions: Des d'Històries de Sant Cugat i el Concert de la Victòria dels Àngels fins a la Companyia Nacional de Dansa, la nostra estimada Emma Vilarasau, o els concerts de Rosario i Roger Hodson, i també l'Orquestra Simfònica, entre molts altres, sense oblidar el Festival Petits Camaleons. El Teatre-Auditori és una part de la història de Sant Cugat. Un llegat i un present que ens identifiquen i pels que seguirem apostant.

Així, vull agrair a tots aquells que han fet possible el somni de l'alcalde Joan Aymerich, i que es va inaugurar un llunyà 25 de setembre de 1993, i ara s'ha convertit en aquest equipament que ens omple d'orgull. Gràcies a la ciutadania pel vostre suport i compromís. I gràcies a tots els equips tècnics, treballadors, col·laboradors, empresaris, mecenes i patrocinadors i, naturalment, als alcaldes i els directors, que us hi heu deixat la pell per fer-ho possible.

Feliç 30è aniversari i que continuï l'espectacle!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem