50 anys de vida

'Jesús va dir que venia per donar vida i vida en abundància, i us puc dir que així ho he viscut'

El dissabte 20 de maig he fet 50 anys! Hi arribo amb molt d'agraïment per tot el que m'ha passat a la vida. Us he de dir que cada any ha estat el millor (i espero que aquesta tendència segueixi així!). En el meu cas, la clau de l'èxit, ha estat el seguiment de Jesús: Quan camines el dia a dia amb Ell tot adquireix una llum especial.

Jesús va dir que venia per donar vida i vida en abundància, i us puc dir que així ho he viscut. Estic molt agraït per les tantes coses bones que ell m'ha donat: especialment la relació tan maca que he pogut tenir amb tantíssimes persones que he conegut al llarg dels anys (he estimat molt i m'he sentit molt estimat). I és que la felicitat de la vida depèn, en gran part, del fet que les teves relacions més importants siguin positives i fraternes.

També agraeixo els moments difícils, els que m'han fet patir i plorar: dono gràcies perquè no m'han deixat ferida, sinó aprenentatge i comprensió del cor i del dolor humà. També estic molt agraït de la meva etapa com a mossèn a Sant Cugat: hi ha tanta gent meravellosa! Soc un afortunat d'estar en aquesta parròquia! Acabo demanant-vos que pregueu per mi: que els anys que em quedin estigui més unit a Jesús i més al servei dels meus germans.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem