Absolut agraïment

'No només hi ha un vot de càstig als partits que han conformat el tripartit entre 2019 i 2023, sinó que a més hi ha una claríssima millora de vot dels partits de centredreta'

El 28M s'ha votat. I les urnes han sigut clares:

  • JUNTS perd més de 1700 vots, però manté els 9 regidors que tenia.
  • ERC perd més de 3800 vots, baixant de 6 a 4 regidors.
  • PSC perd més de 1000 vots, baixant de 4 a 3 regidors.
  • PARTIT POPULAR guanya més de 2150 vots, obtenint 3 regidors (venint de 0).
  • VOX guanya més de 1550 vots, obtenint 2 regidors (venint de 0).
  • EN COMÚ PODEM perd més de 600 vots, obtenint 2 regidors (venint de 0, per haver-se presentat per separat el 2019).


Veient qui guanya i qui perd vot en aquestes eleccions, és evident la conclusió. No només hi ha un vot de càstig als partits que han conformat el tripartit entre 2019 i 2023 (ERC, PSC i CUP), sinó que a més hi ha una claríssima millora de vot dels partits de centredreta, sent el Partit Popular qui obté la més gran millora en vot.

Des del Partit Popular de Sant Cugat, volem transmetre el nostre agraïment a totes i cada una de les 4.092 persones que ens han votat en aquestes eleccions, sabent que algunes d'aquestes persones no comparteixen al 100% l'ideari del partit, però que han vist en la nostra candidatura les suficients coses bones per canviar el seu sentit de vot i donar-nos la seva confiança. Per totes aquestes persones vagi el nostre especial agraïment, tot comprometent-nos a actuar en conseqüència i respondre a les expectatives.

Posarem sempre per davant Sant Cugat abans que qualsevol altra cosa, i exercirem el nostre càrrec de regidors amb la major de les responsabilitats, amb la màxima coherència i defugint de qüestions que no tinguin a veure amb la nostra ciutat i la seva millora continua.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem