Acció - Reacció

Tal com vam parlar amb l'Ajuntament, la intenció era repetir la festa cada dos anys

Aquest octubre farà dos anys ja de la primera edició d'Acció Reacció, una festa que va organitzar ESTUDI 34, per promoure la vida artística del barri. Es van fer moltes coses: animació a la plaça pels petits, concerts al vespre, d'Open Arms, la pissarra d'"Abans de morir vull...", pintar un grafiti al carrer Sabadell, exposició a l'ESTUDI34 en record de Jordi Villalta, concert d'en Pere Martínez ... En resum, vam animar la vida de la nostra plaça per un dia i a més a més, vam aconseguir que els artistes es promocionessin i que els bars i restaurants del barri visquessin una jornada de festa.

Tal com vam parlar amb l'Ajuntament, la intenció era repetir la festa cada dos anys, i convertir-la en un referent de la vida artística del barri. Per això vam preparar la documentació per fer la sol·licitud de subvenció corresponent, però malauradament, aquesta segona edició no arribarà a existir. Com podeu imaginar, l'organització i posada en marxa d'un esdeveniment com aquest, té un cost econòmic, no important, però si inassolible per un estudi com el nostre. Vam fer la sol·licitud, com fa dos anys, mesurant cada cost i sense voler-ne guanyar ni un euro, però així i tot, no ha pogut ser. Hem rebut una subvenció, això és cert, però no ha arribat ni al 10% del que es necessita.

Entenem que hi ha moltes despeses a la ciutat, entenem que tothom ha de tenir dret a tirar endavant les propostes que aportin valor a la nostra ciutat, però costa d'entendre que se'ns digui que si a una proposta i que l'aportació econòmica per tirar-la endavant no ens arribi ni per a fer els cartells... En fi, com veieu, cada acció té la seva reacció.

 
Comentaris

Destaquem