Adopta

'Qui, el dia d'avui, pot pensar a anar a comprar un gos o un gat quan n'hi ha tants que moren a les protectores esperant la seva oportunitat?'

No compris, adopta. Una frase tan dita ja, tan repetida i gastada i, malgrat tot, seguim amb les protectores plenes a vessar de gossos i gats (espècies a les quals cada vegada se n'afegeixen d'altres com conills, fures, porcs vietnamites, rèptils, aus exòtiques, etc.). Les protectores i associacions estan desbordats. Sobrepassats pel nombre d'animals que entren per quedar-s'hi. Són fruit de l'abandonament, la negligència, la cria descontrolada, la ignorància, del caprici fugaç i la manca d'empatia.

Qui, el dia d'avui, pot pensar a anar a comprar un gos o un gat quan n'hi ha tants que moren a les protectores esperant la seva oportunitat? Qui compra sabent que arriba l'hivern i que tants d'ells passaran fred i emmalaltiran? Qui compra sabent que les vides no tenen preu i que un company de vida té un valor incalculable? Qui compra perquè vol una raça determinada sabent que les qualitats de cada ésser viu són úniques i irrepetibles? Qui compra arrabassant l'oportunitat d'una família a un gos que la necessita des de fa tant? Qui compra sabent que, en moltes ocasions, contribueix a un negoci de mort i patiment? QUI COMPRA?

Setembre ens retorna a les rutines i a la vida de casa i alguns valoren fer créixer la família. Si estàs pensant a compartir vida amb gats, gossos, etc., recorda que hi ha milers de vides rescatades que estan esperant la seva oportunitat. Cadells, joves, vells, actius, tranquils, dolços, independents, divertits, peculiars, morruts... Tots ells perfectes i t'estan esperant. ADOPTA.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem