Aquest agost, gaudim del nostre comerç local!

Article d'opinió de Vila potenciant el comerç de Sant Cugat

Sant Cugat, és una ciutat que mai s'atura, una ciutat viva, activa, dinàmica. Tot i això, l'agost sempre ha estat un mes de vacances amb una disminució significativa de l'activitat social, cultural, empresarial i comercial de la ciutat.

Malauradament, aquest any i a conseqüència d'aquesta pandèmia que tant ha afectat i seguirà afectant les nostres vides, ens trobem a les portes d'un agost diferent. Un agost incert, marcat per les tan necessàries mesures i recomanacions sanitàries on no ens podem permetre abaixar la guàrdia. 

Un agost on segurament l'activitat no disminuirà com és habitual i on els santcugatencs i les santcugatenques apostarem per gaudir d'unes vacances sense grans viatges o desplaçaments i apostant per la proximitat i per la nostra ciutat. 

Gaudir del nostre entorn, dels nostres espais verds, del nostre patrimoni, dels nostres carrers, places i terrasses, de les múltiples propostes culturals i com no del nostre comerç local. Un comerç local que en els pitjors moments d'aquesta pandèmia ha demostrat la seva fortalesa, la seva capacitat d'adaptació i de reinventar-se. Donant un servei excel·lent a la ciutadania i complint de manera exemplar amb totes les mesures de prevenció i de seguretat sanitària.

Gràcies en gran part al compromís del nostre teixit productiu, Sant Cugat és una ciutat segura en tots els sentits, una ciutat responsable, preparada i que vetlla per fer front a l'emergència sanitària. Gaudim-la, obrim els comerços, seguim omplint-la de vida, seguim reactivant la ciutat, revitalitzant el nostre comerç i fent d'aquest agost, un agost diferent.

 
 
 
Comentaris

Destaquem