Agraïment des de VOX Sant Cugat

'Aprofito aquestes línies per a agrair el suport i esforç, també l'afecte de tants veïns que han contribuït a aquest èxit que només és el principi d'un gran recorregut'

Comencem aquesta nova marxa molt il·lusionats amb l'aval de 2.406 veïns de Sant Cugat del Vallès.

Vox ha estat el partit polític que més ha crescut respecte a les últimes eleccions municipals de l'any 2019 triplicant els vots en un context molt més complicat que la resta de formacions polítiques, on la gran majoria d'elles han perdut vots. Ens han donat la seva confiança per a defensar els seus valors i idees, perquè s'escolti la seva veu, la de les famílies i veïns i situar els seus interessos oblidats en el centre de les polítiques de l'Ajuntament.

Ara tenim una gran responsabilitat de correspondre a tots i cadascun d'aquests vots, de treballar intensament i fer arribar el nostre missatge sense distorsions sense que es tergiversi les nostres idees, amb polítiques de sentit comú i interès de servir a la societat. Tot això buscant el bé de Sant Cugat, per a solucionar els seus problemes reals, per a construir un present i futur millor, ple d'èxits, on la nostra ciutat arribi a ser un referent d'excel·lència a imitar en tots els àmbits.

Aprofito aquestes línies per a agrair el suport i esforç, també l'afecte de tants veïns que han contribuït a aquest èxit que només és el principi d'un gran recorregut, especialment a tanta gent anònima i a l'equip que hi ha darrere meu que ha estat ajudant i sense el qual no hagués estat possible aquest èxit, perquè avui aquest projecte sigui una realitat a l'Ajuntament.

Moltes Gràcies!

Seguim.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem